Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Kerssies Groene Vakzaak Diever

0 product(en) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Havens Green-Vet (Reform-Kruiden-Muesli)

Havens Green-Vet (Reform-Kruiden-Muesli)
Havens Green-Vet (Reform-Kruiden-Muesli)
Merk: Havens
Model: Havens Green-Vet (Reform-Kruiden-Muesli)
Beschikbaarheid: Out Of Stock

Natuurlijke muesli met ontsloten granen, wortelvlokken en luzerne en extra aangevuld met natuurkruiden en etherische oliën. Geeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Door het lage eiwitgehalte geschikt voor paarden met eiwitgevoeligheid.

De natuurlijke en gezonde Green-Vet kruidenmuesli bestaat hoofdzakelijk uit hydrothermisch ontsloten granen (gerst, maïs, haver), wortelvlokken, luzerne, johannesbrood en een speciale vitaminekorrel. Daarnaast zijn een cocktail van natuurkruiden en etherische oliën toegevoegd. Deze muesli is lichtverteerbaar en zeer smakelijk.

► VERHOOGDE VITAMINERING De Green-Vet heeft een zeer hoge vitaminering. Dit helpt de natuurlijke weerstand versterken. Niet voor niets wordt het ook wel “De Groene Dierenarts” genoemd. Hierdoor kan het zowel als aanvullend, maar ook als compleet voer gegeven worden (bijvoorbeeld als kuur).
► Met KRUIDEN en ETHERISCHE OLIËN Green-Vet bevat onder andere Pepermunt, Polei, Marjolein, Tijm, Eucalyptus en Basilicum. Deze kruiden en etherische oliën werken in de praktijk goed op de spijsvertering en geven een verzachtende invloed op de luchtwegen.
► EIWITARM Deze muesli is zeer eiwitarm. Geschikt voor allergiegevoelige paarden of paarden die snel problemen hebben met teveel eiwit (eiwitallergie).