Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Kerssies Groene Vakzaak Diever

0 product(en) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Havens Ferto-LAC3 Merriespeciaalbrok

Havens Ferto-LAC3 Merriespeciaalbrok
Havens Ferto-LAC3 Merriespeciaalbrok
Merk: Havens
Model: Havens Ferto-LAC3 Merriespeciaalbrok
Beschikbaarheid: Out Of Stock

Speciaal voor dragende en zogende merries. Met extra β-Caroteen, veel hoogwaardige eiwitten en een speciaal Multi-Calcium-Complex ter ondersteuning van de gewrichten en voor sterke botten. Ondersteunt een gezonde  ontwikkeling van de vrucht en na de geboorte een goede melkproductie van de merrie.

Drachtige en zogende merries moeten niet alleen zichzelf onderhouden maar dragen daarnaast ook de verantwoording over de eerste ontwikkelingen van het veulen. Met Ferto-LAC3 legt u daarvoor de basis door een optimale en complete voeding:
► met Multi-Calcium-Complex: voor een optimale doorgifte van de belangrijkste botmineralen van het veulen ter ondersteuning van de gewrichten en voor sterke en gezonde botten;
► extra Koper: een essentiële bouwstof voor het herstel van bot en kraakbeen.;
► Verhoogd energie- en eiwitgehalte: voor een goede melkproductie en een optimale groei van het veulen;
► Verhoogd gehalte van de 3 belangrijkste aminozuren (Lysine, Methionine, Cysteine) voor een goede ontwikkeling van de vrucht, en ter ondersteuning van groei van spieren en de ontwikkeling van het beengestel;.
► Hoog gehalte aan Vitamine A en Pro-Vitamine A ter ondersteuning van de vruchtbaarheid van de merrie en de weerstand en het immuunsysteem van zowel de merrie als het veulen.

Voor het beste resultaat wordt aangeraden om de Ferto-LAC3 vanaf de laatste 3 à 4 maanden van de dracht te voeren tot aan het spenen van het veulen.